Tuesday, March 17, 2009

Rumah baru

dulu masa kat sekolah, takde matapelajaran khusus utk komputer. yang adapun kelab komputer, apa barang masuk kelab-kelab macam tu kan. dah lah kena kongsi sebijik komputer, persatuan pun x rugged. ahli semua budak-budak skema. satu-satunya alatan berteknologi tinggi yang aku layan masa tu vidoe games, orang sandakan panggil ting tong. masa tu tak terbayang lagi kepentingan komputer ni, masa tu tak ramai lagi ada komputer,calculator banyaklah. bahana dari itu aku mnjadi insan yang agak kabur-kabur mengenai komputer, microsoft word pun kekadang bleh confuse. jadik bila terjadi masalah2 seperti kesilapan coding, error code atau ntah apa-apa lagi istilah aku malas nak fikir. (sebenarnya lebih kepada tak tahu ) jadi aku ambil mudah untuk berpindah blog. hari ini, i lost count kali ke berapa aku bertukar blog. so guys, ni lah blog baru aku, putih je, senang, mals nak letak template bunga2..kang jadik apa2 kena pindah plak.

2 comments:

Samudera Tinta said...

Bro Haris, ini adalah perkara lumrah buat seorang LAWYER. Paham-paham ler kan!hehe.. =P

sandakanorigins said...

aha..aku rasa aku dgn abdullah sespesies, dua guna jaritelunjuk je bila menaip..